Ramsau am Dachstein

20161009_080549

Parin viikon Ramsaun leiri on takana. Fiilikset ovat korkealla, tarjosihan Ramsau loistavat olosuhteet lumiharjoitteluun. Minulle nuo maisemat on lähellä sydäntä. Huippuolosuhteiden lisäksi paikka on täydellinen paikka ladata akkuja talvea kohti.

Kelit vaihtelivat melko paljon. Sumuisina päivinä näkyvyys oli ainoastaan muutama metri, kun taas aurinkoisina päivinä jäätiköllä avautui kunnon postikorttimaisemat. Ensimmäisenä jäätikköpäivänä lumen määrä oli vielä vähäistä, mutta sen jälkeen useamman päivän lumisade takasi hyvän lumitilanteen ylhäällä.

20161009_084846

Jäätiköllä riitti hiihtäjiä, eri maiden hiihto- ja ampumahiihtojoukkueita. Porukkaa ei ollut ehkä aivan yhtä paljon kuin parhaimpina vuosina, mutta sehän ei menoa haitannut. Vaikka fokus leirillä onkin omassa tekemisessä ja harjoittelussa, niin on kiva nähdä muita urheilijoita samojen asioiden parissa.

20161005_110927
Lunta riittää..

 

20161001_113019

20161001_102619

Harjoitusolosuhteiden lisäksi moni muukin tekijä vaikuttaa siihen, miten leiri onnistuu kokonaisuutena. Majoituksen täytyy olla hyvä, ruokailujen täytyy sujua mutkattomasti ja henkilökunnan ymmärtää urheilijaa. Hommat täytyy siis toimia kaikin puolin, jotta urheilija saa keskittyä olennaisimpaan.

Tällä kertaa kiitos kuuluu Gasthof Hunerkogel -hotellille ja sen henkilökunnalle. (http://www.hunerkogel.at/) Ehdoton etu oli vielä sijainti alahissiaseman välittömässä läheisyydessä. Voin suositella majapaikkaa, mikäli liikutte Itävallassa.

20161003_132330

20161001_102455
SO GOOD to be here!! Keep smiling!! 🙂

Näistä maisemista on hyvä jatkaa Pohjoisen kautta seuraavalle leirille. Toivottavasti kotimaahan tulee myös pian lumi ja talvi. 🙂 Palataan!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.