Riksgränsen 20.-26.5.2013 Osa 1/2

Hei!

”Olipahan reissu!”

Uusi kausi aloitettiin ensimmäisellä leirillä jäätiköllä Ruotsin ja Norjan rajalla, Riksgränsenissä. Majoituimme Ruotsin puolella ja harjoitukset tehtiin pääosin Norjassa, ylhäällä jäätiköllä hiihtäen ja alhaalla rullahiihtäen.

Leiri onnistui hyvin. Kaikki odotukset ja etukäteen asetetut tavoitteet täyttyivät yli odotusten.

JEE!!!
JEE!!!

Olosuhteet olivat kunnossa. Kelit ja sää suosivat meitä. Aurinko paistoi yhtä päivää lukuun ottamatta joka päivä. Ainoastaan toiseksi viimeisen päivän aamuna satoi pari tuntia vettä ja silloinkin ohjelmassa oli voimaharjoitus.

Yhtä aikaa leirillä oli Ruotsin parhaimmistoa hiihtäjistä, mukana olivat muun muassa A- ja B-maajoukkueet. Tämän seurauksena olosuhteet olivat huippuluokkaa jäätiköllä. Ladut olivat kunnossa ja lisää latuja vedettiin tarvittaessa.

Jäätikölla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Ympärille aukesi lukematon määrä vuoria sävyttämässä maisemaa, jota koristi vielä lumi. Vuorijonot jatkuivat kauas näkemättömien päähän! Itsensä tunsi pieneksi vuorien keskellä. Maisemassa riitti korkeuseroa, niin myös ladulla. Ladulla vastaan tuli hiihtäjiä, jotka tervehtivät aina iloisesti. Kaikki nauttivat jäätiköllä hiihtämisestä ja niistä maisemista! Kaikki tämä täytyy itse elää ja kokea ymmärtääkseen!

Mitkä maisemat!
Mitkä maisemat!

Viikon aikana ihailimme ruotsalaisten positiivisuutta ja joukkuehenkeä. He ottivat kaksi suomalaista hiihtäjää kuin omiksi urheilijoikseen. Vetivät tarvittaessa lisää latuja pitkin jäätikköä ja neuvoivat harjoittelupaikkohin ja harjoituksiin liittyvissä asioissa. Suomalaisilla on tässä vielä paljon opittavaa.

Positiivisuus ja joukkuehenki…sillä pääsee pitkälle!

Asenteella eteenpäin,

Elisa

Tässä vielä kuvia leirin filliksistä.

Jäätiköllä
Jäätiköllä
Hennan kanssa jäätiköllä
Hennan kanssa jäätiköllä
Sponsorikuva ylhäällä
Sponsorikuva ylhäällä
Näissä maisemissa helppo hymyillä
Näissä maisemissa helppo hymyillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.