Kisakausi jatkuu…

Hei!

Kaksi viikkoa on kulunut pitkälti harjoitustunnelmissa ja suksentestauksen merkeissä. Rovaniemen kisojen jälkeen oli parin viikon tauko kisoista.

Sunnuntaina oli Posiolla kansalliset kaamoshiihdot, jotka olivat samalla myös ranking-kisat. Sijoitukseni perinteisen kympin yhteislähtökisassa oli 2. Todellisuudessa matkana oli 3x3km.

Ensimmäinen kierros sujui hyvin, hiihto tuntui helpolta. Vedimme Helin kanssa porukan hajotessa heti lähtösuoralla. Toiselle kierrokselle lähdettäessä itsellä reidet kylmettyivät niin pahasti, että jalat eivät enää toimineet kunnolla. Tämän takia ei myöskään voinut rennosti hiihtää ja hiihto hajosi pahasti. Jälkeenpäin ajateltuna olisi viisasta lisätä hieman kisavarustusta lämpimämmäksi.

Kilpailun ensimmäisen kierroksen tuntemukset kuitenkin antoivat paljon positiivista palautetta ja osoittivat tilanteen olevan hyvä. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti seuraavia kisoja. Ja seuraavia kisoja ei tarvitsekaan odottaa kauan aikaa. Viikonloppuna suuntana on Ristijärvi ja kaksipäiväiset FIS-kisat, 15.-16.12.

Joulukuu on jo pitkällä ja jouluun on enää vajaat kaksi viikkoa. Ristijärven kisat ovat viimeiset kisat ennen joulua. Tiiviin kisakauden keskellä on mukava rauhoittua viettämään joulua läheisten ja rakkaiden ihmisten kanssa ladaten akkuja kohti tulevia kisoja.

Joulun odotusta,

Elisa

P.S.Posion tulokset löydät täältä

2 thoughts on “Kisakausi jatkuu…

  • Hienoa! Kai tapaamme Joulun aikaan? Olemme Torniossa lauantaista torstaihin. Mukavaa Joulun odotusta täältä etelästä! Täälläkin on lunta ja lisää sataa …

    • Hei!

      Kiitos! Eiköhän me nähdä. Et ehtinyt syömään meidän kanssa päivällistä lyhyellä varoitusajalla Helsingissä. 😉 Rovaniemellä on myös nyt satanut viimeisen viikon aikana hyvin lunta ja alkaa olemaan valkoista. Hienoa, että siellä pääkaupunkiseudullakin on lunta! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.