FIS Santasport Race 24.-25.11.2012

Hei!

Edellisen kirjoittamisen jälkeen on tapahtunut aika paljon. Vuokatin jälkeen kaksi kisaviikonloppua(Suomen Cup Rovaniemelllä ja Oloksen kisat) eivät sujuneet omalta osaltani toivotulla tavalla. Viikon mittaisella oikeanlaisella harjoittelulla hiihto saatiin kulkemaan jo ihan eri tavalla.

Kuluneena viikonloppuna 24.-25.11. kisattiin Rovaniemellä FIS Santasport Race. Matkoina oli sprintti (20.) ja 5 km (12.), kummatkin perinteisellä tyylillä.Rovaniemellä oli koko viikonlopun ajan vesikelit, mutta kisat saatiin vietyä onnistuneesti läpi. Oli hienoa päästä kisaamaan kotikisoissa, kannustustakin tuli hyvin ladun varrella.

Sprintissä lopullinen sijoitus oli 20. ja samalla sama kuin karsinnassakin. Karsinnassa hiihto oli varsin hyvää ja erähiihdossakin hiihto kulki. Ylämäen ohituksessa kuitenkin jäi sauva toisen hiihtäjän sukseen kiinni, josta seurasi polvilleen meno. Sain porukkaa kiinni, mutta matka ei aivan riittänyt nousta kahden joukkoon ja suoraan välieräpaikkaan.

Sunnuntain normaalimatkalla sijoitukseni oli 12. ja suomalaisista olin 3. Tässä vaiheessa suoritus oli hyvä, vaikka hiihdossa on vieläkin parantamista. Kisoissa oli kumpanakin päivänä paljon kansainvälistä väriä, esimerkiksi sunnuntaina naisten 69 hiihtäjästä ulkomaalaisia oli 47.

Tyytyväinen on oltava viikonloppuun kokonaisuutena ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua. Seuraavat kisat ovat kahden viikon päästä Levillä ja/tai Posiolla.

FIS Santasport Race tulokset löydät täältä.

Kisaterveisin,

Elisa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.