Ramsaun leiri

Terveiset Ramsausta!

Olin  Ramsaussa leirillä 6.-19.10. ja samalla ensimmäistä kertaa korkealla. Leiri tarjosi juuri sitä, mitä etukäteen haettiinkin: laadukasta harjoitelua lumilla ja samalla harjoittelua kesäisissä keleissä.

Ramsaussa harjoitusolosuhteet olivat todella hyvät.  Kylällä pääsi harjoittelemaan kesäisissä keleissä, vasta kahtena viimeisenä päivänä laaksoonkin tuli talvi sataen parikymmentä senttiä lunta maahan. Ylhäällä jäätiköllä taas pystyi hiihtämään todella hyvissä olosuhteissa. Ensimmäisen jäätikköpäivän jälkeen ylös satoi lunta yli puoli metriä.

Gletcherillä aukeni aivan upeat näkymät aurinkoisina päivinä. Suurimman osan ajasta jäätiköllä paistoikin aurinko. Nautin todella paljon vuoristomaisemista, joista muodostuikin oikea hiihtäjän sielun maisema.

Harjoittelun lomassa ehdimme tutustua Ramsaun kylän lisäksi Schaldmingiin ja lepopäivänä kävimme mm. ostoksilla Saksan puolella Adidas Outletissa. Schaldmingissa on tulevana talvena alppihiihdon MM-kisat, jotka näkyivät nyt jo katukuvassa.

Ramsaun kylästä jäi todella mukavat tunnelmat. Ihmiset olivat vieraanavaraisia ja ystävällisiä. Majoituimme Sporthof Austria-hotellissa, jossa meistä huolehti Iris Royer-Postl ja Franzi Postl. Thank you for the whole two weeks!

Elisa

Jäätiköllä vapaan hiihtoa
Jäätiköllä hymy herkässä

2 thoughts on “Ramsaun leiri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.